Gedurende het jaar is er altijd wel ergens een winkel waar producten uit het Philips Hue systeem met korting verkrijgbaar zijn. Het einde van het jaar is echter de ideale tijd om deze prijzige producten met extra hoge kortingen te kopen. Of dat ermee te maken heeft dat het buiten minder lang licht is, is niet duidelijk. Maar er is dan wel sprake van een heuse Philips Hue sale. Daar doen ontzettend veel aanbieders van Philips Hue aan mee. Je kunt de kortingen het beste monitoren bij het online platform Philips Hue aanbiedingen. Daar zijn de acties van alle winkels te vinden, inclusief de kortingen in het kader van Black Friday.

Uitgebreid systeem

Het Philips Hue systeem bestaat uit heel veel onderdelen. Sommige componenten zijn essentieel, zoals de Bridge, enkele lampen en de app. Die essentiële componenten zijn als compleet starterspakket te koop. Daarnaast zijn er veel optionele technische componenten, die je in staat stellen om je woning volautomatisch te verlichten. Ook het aantal lampen en armaturen dat je bij Philips Hue kunt krijgen is erg groot. Er zijn diverse modellen Philips Hue Spots. Die zijn voor het grootste deel flexibel te richten, zodat je de ruimte helemaal een eigen sfeer kunt geven.

Langzaam opbouwen

Het wordt aanbevolen om een Philips Hue systeem in de loop van een aantal jaren op te bouwen. Als eerste kun je een starterspakket aanschaffen. Dat is ideaal om de mogelijkheden van het systeem te ontdekken. Vervolgens is het mogelijk om er een aantal componenten bij te kopen, zoals bewegingssensoren en lampen. Daarmee is de verlichting te automatiseren op basis van het gebruik van de woning. Spots zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, variërend van inbouwspots tot opbouwspots. De spots zijn er in een moderne en een klassiek uitvoering, en met één tot drie lichtpunten per spot.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *