Vintage lampen met een industriële uitstraling zijn een leuke aankleding voor in je huis. Niet alleen zorgt het voor sfeervolle verlichting, maar ook voor een gave historische touch. Voor ons is de bullylamp een van de beste opties als je een vintage lamp met industriële look wilt hebben. Een bullylamp is een benaming voor een vintage lamp met een industriële look doordat de lamp meestal is gemaakt van een lamp met een metalen of stalen behuizing.  Bullylampen worden ook wel vergeleken met bunkerlampen, omdat dit soort lampen vroeger in de bunkers hingen. Hierdoor zijn ze erg stevig. 

Met deze tips koop je de leukste bullylamp

 Wil je een leuke en gave bullylamp voor thuis uitkiezen? Neem dan onze tips mee:

  Maak een lijstje van wat je ongeveer zoekt. Schrijf voorkeuren zoals kleur, vorm, materiaal, soort, tijdsperiode et cetera op. Zo kun je namelijk gericht op zoek gaan.

  Bedenk of je een bullylamp voor buiten of binnen wilt hebben. Niet elke binnenlamp kan buiten worden gehangen, dus let hier goed op.

  Ga online op zoek naar de beste optie. Online kun je namelijk de leukste opties vinden, zoals bij Vintage4.

  Lees ook altijd reviews van andere gebruikers. Van de reviews kun je namelijk altijd veel leren.

Een bullylamp is leuk in allerlei ruimtes

Bullylampen en bunkerlampen staan leuk in veel ruimtes. Zo staat een bullylamp leuk binnenshuis, voor extra verlichting en sfeer, maar natuurlijk ook leuk in de tuin voor een industriële aankleding. Als je een bullylamp koopt, zit je sowieso goed. Wil je dus graag een industriële en/of vintage lamp in je huis, dan is een bullylamp een van de beste opties die je hebt. 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *