Wil je een espressomachine die past bij de look van je keuken? Kijk dan eens naar de Vibiemme Domobar. Deze is er namelijk in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor zwart, wit of RVS. Dat zijn natuurlijk doorsnee kleuren, maar ze ogen toch allemaal net iets anders. Zo passen ze bij allerlei soorten keukenstijlen en kun jij de perfecte kleur kiezen voor bij jouw keuken. De Vibiemme Domobar is één van de eerste consumentenuitvoeringen van een professioneel espressoapparaat. Wel is het zo dat de RVS een stukje goedkoper is dan de witte of zwarte variant. Maar op de totaalprijs is dit verschil niet al te groot.

Wat je kunt verwachten

Een Vibiemme Domobar is een espressomachine die geschikt is voor bij je in huis. Wat voor huis of huishouden je ook hebt. Er zijn natuurlijk meer merken en varianten espressomachines te koop. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Wat prijs betreft valt de Vibiemme Domobar in een aardig gemiddelde. Er zijn dus flink duurdere maar ook zeker wel goedkopere espressomachines op de markt. Maar je kunt over meer nadenken dan de prijs als je op zoek bent naar een espressomachine. Natuurlijk de kleur, hoewel je vaak beperkt zal worden tot RVS, wit of zwart, maar bijvoorbeeld ook de details.

Details van espressomachines

Zo heeft de Vibiemme Domobar een laagwaterbeveiliging, waardoor het apparaat uitschakelt als er te weinig water in het reservoir zit om koffie te zetten. Ook hebben veel espressomachines, waaronder de Domobar, een kopjesverwarmer. Wat deze Vibiemme wel mist is een warmtewisselaar. Dat is niet erg, maar als je graag cappuccino’s of andere koffievarianten met melk zet, is dit wel een praktisch aspect dat je koffiekwaliteit verbetert.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *