Een vakantie in Julianadorp, dat is nog eens een vakantie aan zee! De strandhuisjes Julianadorp staan direct op het strand van Julianadorp aan Zee, een prachtige plek om de zee en het strand te verkennen terwijl je geniet van een onvergetelijke overnachting. Alle strandhuisjes hebben een unieke ligging en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Ieder huisje is voorzien van een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Het strand dat voor je huisje ligt voelt als je eigen tuin en vanaf je veranda kun je lekker wegdromen vanuit een luie stoel met uitzicht op de zee.

Verken de omgeving of kies voor een van de vele uitstapjes

Kies jij voor een dagje op het strand of ga je de omgeving verkennen? In de directe regio zijn veel leuke uitstapjes te maken. Aan het einde van de dag kom je weer thuis in je eigen huisje op het strand en kun je de dag afsluiten met een lekker glaasje wijn, kijkend naar de zonsondergang vanaf je eigen veranda. Al met al is een strandhuisje huren Noord-Holland ideaal voor iedereen die tot rust wil komen in een prachtige omgeving. Of dit nu voor een romantisch weekend met z’n twee is of voor een strandvakantie met de kinderen, het is een schitterende plek om een weekend of een weekje door te brengen.

Wat valt er in Noord-Holland te beleven?

In Noord-Holland is er meer dan genoeg te doen en te beleven. Het is een provincie leuk voor jong en oud. Zo kun je kiezen om een van de verschillende grote steden in Noord-Holland te bezoeken. Denk hierbij aan Zaandam, Hoorn, Volendam, Amsterdam of Haarlem. Iedere stad heeft zijn eigen charmes en is zeker het bezoeken waard. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel plekken die je samen met je kinderen kunt bezoeken, zoals Fort Kijkduin in Den Helder. Ook zijn er verschillende musea die zeker een bezoekje waard zijn, net als het Noordzee aquarium waar je jezelf prima een dagje kunt vermaken.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *